Gevelreiniging

Inhoudsopgave

gevelreiniging

Gevelreiniging met Osmose water.

Een gevelreiniging met 100% osmose water i.c.m. een telscoop steel is een redelijke besparing op de kosten, wij gebruiken geen steigers of hoogwerkers zo zijn we snel inzetbaar en kunnen bijna overal komen. Doordat de kosten lager zijn is het ook aantrekkelijker om meerdere keren per jaar (denk aan 1 keer per kwartaal) de gevel te laten reinigen zodat je pand er representatief er uit blijft zien, mochten er ramen aanwezig zijn dan nemen we die gelijk  mee al zou ik die wel vaker reinigen dan 4 keer per jaar doen. Binnenkort kunnen we ook sterk verontreinigde gevels schoonmaken met softwash cleaning dit gebeurd zonder hoge druk en is biologisch afbreekbaar.

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Osmosewater heeft een sterk reinigend vermogen. Kan diep doordringen in materialen en poriën van glas voor een perfecte reiniging. Droogt op zonder strepen, vlekken of kalkaanslag. Tast de materialen niet aan.
 

Bij een gevelreiniging spoelen voordat we beginnen eerst de gevel voor zodat het ergste vuil eraf is, we nemen hier gelijk de naden en kieren mee, daarna gaan we met een zachte borstel i.c.m. osmose water de gevel schoonmaken, als de gevel uiteindelijk schoon is zullen we het nog een keer naspoelen zodat we zeker weten dat we geen vuil meer achterlaten. Nu kan het drogen beginnen, je zult zien dat er allemaal kleine druppeltjes achterblijven die uiteindelijk van het de gevel afrollen en is het daarna schitterend schoon.

Hoe werken wij

Wij maken in principe alles schoon maar wel met beperkte hoogte, als wij met de telescoopsteel staan te werken dan kunnen wij tot een hoogte komen van 13 meter. Is de gevel dan zullen wij u adviseren een hoogwerker te huren en zodra die aanwezig is komen wij ter plekken om de gevel schoon te maken. Wij kunnen ook een hoogwerker voor je regelen maar in de regel is dit lastiger omdat wij niet over je agenda beschikken wanneer die geleverd kan worden. TIP!!! heb je buren die ook een gevelreiniging nodig hebben, regel dan samen de hoogwerker zo bespaar je samen een hoop kosten. Welke hoogwerker je nodig hebt is afhankelijk van de situatie.

Wij maken ook zonnepanelen schoon

Zonnepanelen schoonmaken doen wij als glazenwasser het liefst meerdere keren per jaar om zo een zo hoog mogelijk rendement te halen uit je zonnepanelen opbrengst, standaard zijn de zonnepanelen voorzien van een nano-coating waardoor je zou kunnen zeggen zonnepanelen schoonmaken hoeft niet meer daardoor, maar de praktijk is toch anders. Zie het als je auto die je net in de was hebt gezet en als het dan geregend heeft heb je van die mooie druppeltjes op je auto maar na een paar dagen word je auto toch ook weer dof en komt er een laagje op die niet vanzelf weggaat en moet je dus je auto wassen.

Met zonnepanelen is dit precies net zo alleen niet met dezelfde frequentie als je auto, als we 2 keer peer jaar de zonnepanelen schoonmaken is dit voldoende tenzij er natuurlijk tussendoor iets gebeurd met Sahara zand of vogelpoep dan kunnen we tussendoor bij je langskomen om de zonnepanelen schoon te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je na het lezen een goed gevoel overgehouden en heb je interesse in een gevelreiniging door een glazenwasser vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken, bellen mag ook natuurlijk.

biologisch