Glazenwasser

Inhoudsopgave

glazenwasser

Glazenwasser nodig?

Heb je een glazenwasser nodig voor thuis of op het werk dan zijn wij beried deze voor je schoon te maken tegen een heel scherp tarief, ik werk met een telescoop steel die tot een hoogte kan komen van 13 meter en gebruik hierbij 100% Osmose water zodat de ramen streep loos opdrogen. Geen dure steigers of hoogwerkers in gebruik ook geen ladder die je tuin overhoop maakt, nee gewoon ik die met de telescoop steel je ramen schoonmaakt. Ik heb een schoonmaak planner bij me en we gaan de eerste keer samen bespreken hoeveel keer per jaar bij jou de ramen schoongemaakt moeten worden, ik probeer dan 1 dag van te voren aan te geven dat ik langskom.

Wat is osmose water

Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Osmosewater heeft een sterk reinigend vermogen. Kan diep doordringen in materialen en poriën van glas voor een perfecte reiniging. Droogt op zonder strepen, vlekken of kalkaanslag. Tast de materialen niet aan.
 

Wij als glazenwasser spoelen voordat we beginnen eerst de ramen voor zodat het ergste vuil eraf is, we nemen hier gelijk de kozijnen mee, daarna gaan we met een zachte borstel i.c.m. osmose water de ramen schoonmaken, als de ramen uiteindelijk schoon zijn zullen we het glas nog een keer naspoelen zodat we zeker weten dat we geen vuil meer achterlaten. Nu kan het drogen beginnen, je zult zien dat er allemaal kleine druppeltjes achterblijven die uiteindelijk van het glas afrollen en het glas is daarna schitterend schoon.

Kosten besparen

Als wij van schitterend schoon de glazenwasser hendrik ido ambacht bij jouw in de straat de ramen kunnen schoonmaken, Dan kunnen we een collectieve korting aanbieden als we meerdere huizen tegelijk kunnen schoonmaken. Reden hiervoor is heel simpel, als ik bij je in de straat ben moet ik toch de slang uit rollen en mijn borstel aanklikken, als ik dit voor 1 huis doe is dit heel veel werk ik doe het heel graag hoor maar als ik meerdere huizen kan doen voor het zelfde werk dan kan de prijs uiteindelijk voor jou ook omlaag. Zo is er dus voor iedereen een win win situatie. Dit geld natuurlijk ook voor bedrijfspanden waar we schoonmaken.

Wij maken ook zonnepanelen schoon

Zonnepanelen schoonmaken doen wij als glazenwasser het liefst meerdere keren per jaar om zo een zo hoog mogelijk rendement te halen uit je zonnepanelen opbrengst, standaard zijn de zonnepanelen voorzien van een nano-coating waardoor je zou kunnen zeggen zonnepanelen schoonmaken hoeft niet meer daardoor, maar de praktijk is toch anders. Zie het als je auto die je net in de was hebt gezet en als het dan geregend heeft heb je van die mooie druppeltjes op je auto maar na een paar dagen word je auto toch ook weer dof en komt er een laagje op die niet vanzelf weggaat en moet je dus je auto wassen.

Met zonnepanelen is dit precies net zo alleen niet met dezelfde frequentie als je auto, als we 2 keer peer jaar de zonnepanelen schoonmaken is dit voldoende tenzij er natuurlijk tussendoor iets gebeurd met Sahara zand of vogelpoep dan kunnen we tussendoor bij je langskomen om de zonnepanelen schoon te maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je na het lezen een goed gevoel overgehouden en heb je interesse dat je ramen of gevel schoon gemaakt worden door een glazenwasser vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken, bellen mag ook natuurlijk.