Spinnen bestrijden

Inhoudsopgave

spinnen bestrijdenSpinnen bestrijden verboden.

Wettelijk gezien is spinnen bestrijden verboden omdat het een beschermde diersoort is. Heb je last van spinnen dan is spinnen bestrijden geen goede optie omdat spinnen hele nuttige beestjes zijn. Spinnen zijn insecteneters en vangen vliegen, muggen en ander insecten waar wij als mens last van kunnen ervaren. Spinnen zijn dus erg nuttig en het is helemaal niet nodig om ze te doden ondanks dat je er last van kunt hebben. Heb je last van vervuiling van deze kruipende  insecten dan kunnen wij jou hiermee helpen.

Wat kunnen wij dan wel voor u doen?

Om er voor te zorgen dat deze kruipende insecten niet meer terug komen moeten wij ervoor zorgen dat de ondergrond goed schoongemaakt word, dit doen wij uiteraard met osmosewater en een borstel, wij reinigen de gehele ondergrond en spoelen alle naden en kieren uit. Wij gebruiken hierna een reinigingsproduct genaamd “Cleanweb” waarmee we de ondergrond reinigen en beschermen tegen vernieuwde aanhechting van tijdelijke atmosferische vervuiling zoals bijvoorbeeld insectenvervuiling. Hierbij de gedachte dat er niet bestreden hoeft te worden als de ondergrond schoon blijft. Ons product “Cleanweb” heeft dus de officiële status als reinigingsproduct.

Dit doen we twee keer per jaar. 1e keer in april dan gaan we alle vervuiling weghalen zoals webben en poepjes en de 2e keer in augustus door nog een keer alles weg te halen zodat er niks kan overwinteren.

Hoe werken wij.

Wij zijn een specialist in het voorkomen en vrijhouden van insecten vervuiling, zoals bijvoorbeeld webben en andere vervuiling. Zo controleren we altijd voordat we gaan reinigen of er geen mankementen aan onze producten zijn die schade zouden kunnen veroorzaken aan je kozijnen of gevelbeplating. We proberen altijd en zoveel mogelijk dezelfde persoon bij je op locatie krijgen, hiermee creëer je een band met elkaar en ook vertrouwen, ben je toch niet tevreden dat kan altijd een keer gebeuren meldt het ons en we komen het oplossen.

Kosten besparen.

Als wij van schitterend schoon bij jouw in de straat de ramen, kozijnen en gevel vrijhouden van insecten vervuiling Dan kunnen we een collectieve korting aanbieden als we meerdere huizen tegelijk kunnen schoonmaken. Reden hiervoor is heel simpel, als ik bij je in de straat ben moet ik toch de slang uit rollen en mijn borstel aanklikken, als ik dit voor 1 huis doe is dit heel veel werk ik doe het heel graag hoor maar als ik meerdere huizen kan doen voor het zelfde werk dan kan de prijs uiteindelijk voor jou ook omlaag. Zo is er dus voor iedereen een win win situatie. Dit geld natuurlijk ook voor bedrijfspanden waar we schoonmaken.

Kenmerken van ons product wat wij gebruiken

  • Wat wij gebruiken is géén spinnen bestrijding middel en is niet giftig
  • Het is oplosbaar in water, goed biologisch afbreekbaar
  • We hebben geen spuitlicentie nodig voor ons product wat wij gebruiken
  • Het product heeft geen etsende werking op o.a. glas, gegalvaniseerd materiaal, aluminium, kunststof, RVS, rubber, chroom en porselein
  • Ons product is transparant en beschermt tegen atmosferische organische vervuiling. Waaronder insecten vervuiling.
  • Ons product is 100% biologisch afbreekbaar
  • Ons product zorgt ervoor dat de ruimte langdurig beschermd blijft tegen spinnenoverlast.
  • Ons product is veilig voor mensen, kinderen, planten en dieren

Bedrijven die claimen het beste middel te hebben.

Wij horen in de wandelgangen dat er concullega glazenwassers of bedrijven zijn die spinnen bestrijden en die het beste middel hebben om de spinnen te kunnen bestrijden. Uit ervaring blijkt dat dit vaak met een chemisch bestrijdingsmiddel (gif) wordt gedaan. Dit is niet alleen ten strengste verboden, deze manier van spinnen bestrijden is bovendien zeer gevaarlijk voor kleine kinderen en huisdieren. Als u twijfelt aan de betrouwbaarheid vraag aan de persoon in kwestie altijd  de originele verpakking. Op het etiket staat of het product valt binnen het gedifferentieerd handhavingsbeleid biocide van het Ministerie van infrastructuur en milieu. Als dat het geval is, kan het product veilig gebruikt worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Mocht je nog vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk, bel ons gerust of maak gebruik van onze WhatsApp functie bij ons op de website, of vul hieronder vrijblijvend het formulier in en wij nemen met u contact op.